__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"effd4":{"name":"Main Accent","parent":-1},"b80cc":{"name":"Accent Transparent","parent":"effd4"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"effd4":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"b80cc":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":162,"l":0.54,"s":0.89}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"effd4":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"b80cc":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Webteksten laten schrijven

Webteksten die de juiste klanten aantrekken.

Laat je webteksten schrijven door een pro. Zonder verlies van jouw persoonlijke stempel. Mét het vakmanschap van een getrainde copywriter. Kies het beste van twee werelden.

Impactvolle webteksten

Hoe zou het zijn als de juiste klanten voor je in de rij staan? Met op jou afgestemde webteksten kiest je doelgroep voortaan moeiteloos voor jou. Van prikkelende onepager tot complete website die ervoor zorgt dat jouw diensten zichzelf verkopen. Ontdek de impact van webteksten.

Webteksten laten schrijven

Stop met het verspillen van je kostbare zzp-uren aan teksten die niks uitstralen, geen klanten opleveren of nooit afkomen. Schakel een professionele tekstschrijver in.

Verkopen met woorden

Slimme copywriting overtuigt je bezoekers van één ding: jij bent de professional die ze kan helpen.

Hoger in Google

Die bezoeker moet je dan wel eerst vinden. SEO teksten zorgen voor een constante stroom bezoekers.

Unieke tone of voice

Op je website wil je klinken zoals jij. Voor een perfecte match tussen je klant en jou in de echte wereld. 

Webteksten laten schrijven

Webteksten die je bedrijf laten groeien.

Je zoekt een tekstschrijver voor de teksten op je website. Want je wilt meer bezoekers, meer klanten, meer financiële vrijheid. Alleen is meer wel altijd beter?

De kunst is om de klanten te raken waar jij op je best bent. Zodat je kwaliteit kan leveren én plezier hebt in je werk. Dan wordt groeien pas echt leuk.

Ik help je aan webteksten waarin jij als freelancer centraal staat. Zo trek je moeiteloos de klanten aan die jou energie geven.

Zo werkt dat,

je webteksten laten schrijven:

Contact

De eerste stap begint bij jou: contact opnemen. Je mag me bellen, mailen of het formuliertje onderaan de pagina invullen. Laat me ook weten wat je wensen zijn. Binnen twee werkdagen neem ik contact op om een briefing te plannen.

Briefing

In de briefing leg je me haarfijn uit wat je wilt. Voor mij de uitgelezen kans om in je hoofd te kruipen. En ik ga je uitdagen. Om na te denken over hoe het ideale plaatje er voor jou uitziet. De 2.0 versie van jouw bedrijf, waar je naartoe wilt groeien.

Schrijven

Ik weet wie je bent, wat je wilt en waarom. Tijd om het op papier te zetten. Digitaal dan, da's wel zo modern. Op een prettige manier verwoord ik jouw verhaal. Van kop tot knop, met slimme copywriting én SEO trucs.

Feedback

Ik stuur je het tekstconcept toe in Word. Jij geeft feedback, gewoon in hetzelfde document. Hoe duidelijker, hoe beter ik je snap. Ik verwerk de feedback en stuur je een tweede versie. Als je nog opmerkingen hebt, verwerk ik ze.

Oplevering

Na tweede rondes feedback krijg je de definitieve teksten. In Word, of als je wilt direct in Wordpress. Dan hoef je helemaal nergens meer naar om te kijken. Behalve dan die stroom klanten die allemaal met je willen werken ;)

Kosten webteksten laten schrijven

Ik werk met vaste prijzen voor het schrijven van webteksten. Zo weet je precies wat je krijgt voor welke prijs.

Onepager
 

Je hele verhaal op één webpagina

 

499

  • Onepage webtekst
  • Extra pagina: +€299
Website Plus
 

Je complete website in één keer klaar

 

1299

  • Alles van 'Website'
  • 2 extra webpagina's
  • Extra pagina: +€197

Voordelen van een ervaren tekstschrijver

Je wilt weten of de kosten opwegen tegen de baten. Slim. Zo ben ik ook. Speciaal voor mensen zoals wij, zet ik de voordelen op een rij. Dat rijmt ;)

Bereik je doelgroep

Subtiel verwerk ik zoektermen in je tekst die je doelgroep gebruikt. Zo kom je hoger in Google en bereik je potentiële klanten.

Bezoeker wordt klant

Ik verleid je bezoeker met slimme copywriting. Dat zijn schrijftrucs die de conversie van je website verhogen. Oftewel meer omzet.

Bespaar kostbare uren

Je bespaart tijd door het schrijven van je webteksten uit te besteden. Deze tijd kun je steken in zaken die jou geld opleveren.

Krijg ideale klanten

De tone of voice stem ik af op jou. Zo klinkt je website net als jij. En trek je de klanten aan die bij je passen.

Loop geen kansen mis

Ik kijk met een frisse blik naar je bedrijf en zie waar je kansen laat liggen.

Jarenlang voordeel

Je investering is eenmalig. Goed geschreven webteksten leveren jarenlang nieuwe klanten op.

Voordelen van een ervaren tekstschrijver

Je wilt weten of de kosten opwegen tegen de baten. Slim. Zo ben ik ook. Speciaal voor mensen zoals wij, zet ik de voordelen op een rij. Dat rijmt ;)

Bereik je doelgroep

Subtiel verwerk ik zoektermen in je tekst die je doelgroep gebruikt. Zo kom je hoger in Google en bereik je potentiële klanten.

Bezoeker wordt klant

Ik verleid je bezoeker met slimme copywriting. Dat zijn schrijftrucs die de conversie van je website verhogen. Oftewel meer omzet.

Bespaar kostbare uren

Je bespaart tijd door het schrijven van je webteksten uit te besteden. Deze tijd kun je steken in zaken die jou geld opleveren.

Krijg ideale klanten

De tone of voice stem ik af op jou. Zo klinkt je website als jou. En trek je klanten aan die bij jou passen.

Loop geen kansen mis

Ik kijk met een frisse blik naar je bedrijf en zie waar je kansen laat liggen.

Jarenlang voordeel

Je investering is eenmalig. Goed geschreven webteksten leveren jarenlang nieuwe klanten op.

Andere freelancers over mij

Wat doe ik precies en voor wie?

Gabor heeft me meer geholpen dan alleen met woorden. Hij begreep mijn business en stelde goede vragen. Daardoor werd ik aan het denken gezet over wat ik precies doe en voor wie. Hij kwam direct met goede teksten en na feedback hele mooie teksten, kant-en-klaar voor op mijn website. Gabor verwoordt op een fijne manier wat ik niet over mezelf had durven schrijven.

Testimonial Freelance Coach

Sylvia Melzer

Coach & Trainer // Vloed

Beter vindbaar en een persoonlijke touch

Ik herken me helemaal in de woorden. Belangrijk, want als eenpitter ben ik mijn bedrijf. En ik word online gevonden. Dankzij mijn nieuwe teksten heb ik al 6 aanvragen. Ik raad Gabor aan als je beter vindbaar wilt zijn en toch die persoonlijke touch in je teksten wilt.

Ervaring Freelance filmmaker

Sanne Vermaas

Filmmaker // Evariste

Wil je jouw webteksten laten schrijven?

Je hebt m'n verhaal helemaal tot onderaan gelezen. Dus ik vermoed van wel. Hopelijk gun je het jezelf om je bedrijf te laten groeien. Zo ja, klik die blauwe knop. En kies welk pakket jou de boost geeft die je verdient.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om webteksten te laten schrijven?

Dat ligt aan een aantal dingen. Hoe druk ik het heb. En hoeveel haast jij. Wat je wensen zijn. Een onepager kan ik in een dag schrijven. Een complete website duurt wat langer. En dan zijn er nog de rondes feedback... Ook dan tikt de tijd door. Zeg me hoe snel jij je teksten nodig hebt. Dan laat ik je vooraf weten of dat in m'n planning past.

Hoe zorg je voor mijn persoonlijke stempel in tekst?

Dat is geheim. Nee hoor, er zijn 3 dingen belangrijk. Ik luister goed naar wat je zegt en hoe je het zegt. Ik vraag het je ook, hoe je wilt klinken. En ik voel aan wat je doelgroep wil. Dit samen is het recept voor jouw ideale tone of voice.

Waarom werk je met vaste prijzen?

Vertrouw geen tekstschrijver met een tarief per woord. Da's de verkeerde incentive, vind ik: snel cashen met lange lappen tekst. Een uurtarief had ook gekund. Maar ja, wat zegt jou dat precies? Hoelang heb ik nodig voor een tekst? En wat als ik m'n dag niet heb? Vaste prijzen zijn vooraf kraakhelder voor ons allebei.

Moet ik me voorbereiden op de briefing?

Zet een bakkie thee. Koekje erbij. En doe de tv ook maar uit. Oké, even serieus. Ik zal een twintigtal vragen op je afvuren. En niet allemaal even voorspelbaar. De beste antwoorden zijn puur en spontaan. Vertrouw op wat je hart je ingeeft. Dan komt het zeker goed :)

Ik heb nog geen (goede) website. Wat raad je aan?

Tekst is het beste begin voor een goede website. Webbouwers houden ervan als de tekst al klaar is. Zo kunnen ze het design in één keer afstemmen op de definitieve tekst.

Wat is een webtekst?

Webteksten zijn speciaal geschreven voor websites. Ze helpen de lezer snel te vinden wat hij zoekt. Webteksten zijn puntig, scanbaar door kopjes en bevatten relevante zoektermen. Een goede webtekst is het beste antwoord op de zoekvraag die in Google gesteld is.

Wat is een metatekst?

Metateksten zijn de tekstjes in zoekresultaten van Google. Elke pagina op een website heeft een eigen metatekst. Die bestaat uit een metatitel en een metabeschrijving. Samen dragen ze bij aan de vindbaarheid van de pagina. Een goede metatekst verhoogt de conversie: de lezer klikt door naar je website.

Wat zijn SEO teksten?

SEO teksten zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je pagina komt zo hoger in Google op zoektermen waar je doelgroep op zoekt. Ideaal om gratis potentiële klanten aan te trekken, zonder te adverteren. SEO is geen snel trucje, maar een strategie voor de lange termijn.

Schrijf je ook blogs of losse webteksten op bestelling?

Jazeker, je kunt door mij ook blogs of losse webteksten laten schrijven. Neem even contact op voor de opties en tarieven.

Kan ik zelf beter leren schrijven?

Absoluut! Daarom deel ik schrijftips voor freelancers in mijn blog en nieuwsbrief (volgt snel). En ik heb een schrijftraining ontwikkeld. Dat is de beste en leukste manier om beter te leren schrijven. Al ben ik misschien niet helemaal objectief ;) Oordeel zelf en bekijk de schrijftraining.