__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"effd4":{"name":"Main Accent","parent":-1},"b80cc":{"name":"Accent Transparent","parent":"effd4"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"effd4":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"b80cc":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":162,"l":0.54,"s":0.89}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"effd4":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"b80cc":{"val":"rgba(55, 179, 233, 0.15)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.15}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Schrijfcursus 'schrijf je bedrijf'

Ontdek hoe je zó schrijft dat je tekst werkt

Leer helder en makkelijk schrijven met impact. Een machtig wapen voor een freelancer als jij. In deze schrijfcursus leer je hoe je jouw ideale klant bij de kladden grijpt met je zelfgeschreven elevatorpitch.

Moeiteloos schrijven met impact

Hoe zou je het vinden als schrijven je makkelijk afgaat? Als je razendsnel ideeën omtovert tot blog, social post of webtekst. En je moeiteloos verhalen schrijft waarvan jouw ideale klant denkt: hey, dit gaat over mij! Ontsnap aan je writer's block en geef je concurrenten het nakijken.

Beter leren schrijven

E-mails, appjes, offertes. Als freelancer schrijf je meer dan je denkt. En bij elke tekst is er de kans dat je klant afhaakt, of jou in z'n hart sluit. Van beter leren schrijven heb je een leven lang plezier.

Verkoop met woorden

Voeg copywriting toe aan je skills als ondernemer. Ideaal als je verkopen lastig vindt of een hekel hebt aan acquisitie. Wie niet?!

Tel uit je tijdwinst

Hoe makkelijker je schrijft, hoe sneller je klaar bent. Da's logisch. En is tijdgebrek geen uitdaging voor elke freelancer?

Laat je zien

Schrijven wordt leuk als het lukt. Je durft meer van jezelf te laten zien. Moet jij eens opletten wat er dan gebeurt.

Je verhaal op papier krijgen is andere koek

Het zit allemaal in je hoofd, maar je verhaal op papier krijgen is andere koek. De training daagt je uit om te overdrijven, ongewone woorden te kiezen of je hele verhaal om te draaien. Het resultaat is een vernieuwende tekst die goed is opgebouwd en verfrissend lekker leest.

Testimonial Zelfstandig Internetondernemer

Paco Vermeulen

Internetondernemer

De doeltreffende drietrapsraket

Klant, dienst, ikzelf

Klant

Je wilt leren hoe je makkelijk schrijft. Op een manier die bij je past. En waar jouw ideale klant zich direct in herkent. Want die wil je het liefst aantrekken.

Dienst

In deze praktische training ontdek je wie jouw ideale klant is. Wat je dienst voor hem betekent. En waarom-ie met jou in zee wil. Drie onmisbare ingrediënten voor een ijzersterk bedrijfsverhaal.

Ikzelf

Niemand kent jou beter dan jij. Daarom geloof ik dat jij het beste over jou schrijft. Met wat hulp geloof jij het straks ook. In een dag of drie online sessies is jouw pitch panklaar voor in de lift.

Inhoud van de Schrijfcursus

Wat gaan we doen?

Deel 1: klant

Ontdekt wie je ideale klant is. De persoon waarmee je het allerliefste werkt. Je leert hoe je de juiste woorden kiest. Hoe je heldere zinnen en alinea’s schrijft. En hoe je het jezelf makkelijk maakt als je schrijft. Oja, en de techniek van inzoomen.

Deel 2: dienst

Je onderzoekt je dienst en wat het zo speciaal maakt. Je leert er woest aantrekkelijk over schrijven. Zonder je op te dringen. Of in clichés te vervallen. En je komt erachter dat overdrijven écht een vak is.

Deel 3: ikzelf

Je gaat jezelf laten zien als je schrijft. Met de krachtigste boodschap die je als ondernemer te vertellen hebt: je why. Dan snapt je klant ook waaróm hij met jou in zee wil. En je leert de kunst van om en om draaien.

Deel 4: monteren

Je hebt nu negen kernachtige alinea's. Met de beste drie monteer je een joepie. Da's een verhaal waar geen speld tussen te krijgen is. Maak hem af met een ronkende titel, krachtige tussenkoppen en een activerende laatste zin. Staat-ie als een huis hoor, je elevatorpitch. 

Deze schrijftraining kan offline én online

In deze rare tijden van mondkapjes, afstand houden en intelligente lockdowns is de training er alleen online. Dat heeft een groot voordeel. Je kan meedoen in je wijdste housebroek.

Begin je jaar goed

En doe mee aan de eerste live online schrijfcursus van 2021

Drie online live sessies van half 10 tot 12 uur:

  • Donderdag 14 januari
  • Vrijdag 15 januari
  • Vrijdag 22 januari
Offline Schrijfcursus
 

Een dag met andere ondernemers op een inspirerende plek in de stad

 

249

  • 1 dag van 10 tot 5
  • Max 6 deelnemers
  • Vragenlijst vooraf
  • 'Schrijf je bedrijf' e-boek
  • Theorie uit de cursus
  • Koffie, thee en vers fruit
  • Heerlijke lunch

(tijdelijk niet mogelijk)

Wat de schrijfcursus je oplevert

Leuk zo'n schrijfcursus, alleen wat heb je eraan? Goeie vraag. Ik zal het zo concreet mogelijk maken voor je maken. Zes redenen waarom meedoen een goed idee is:

Woorden die werken

Je leert welke woorden je beter niet kunt gebruiken. En welke woorden juist wel. Voor unieke teksten die je lezer raken.

Duidelijke zinnen

Je leert zinnen schrijven die iedereen snapt. Een verademing voor je lezer. Want die vliegt voortaan door je teksten heen.

Makkelijk schrijven

Je leert hoe je je schrijfmotor op gang brengt. Hoe je originele invalshoeken vindt. Hoe je moeiteloos schrijft zoals jij.

Frisse blik op je bedrijf

Ik laat je vanuit allerlei hoeken naar je bedrijf kijken. Je zal je business scherper zien dan ooit. Pure noodzaak voor on point copy.

Sterke elevatorpitch 

In de training schrijf je 9 alinea's. Over je klant, dienst en jezelf. De beste 3 vormen je elevatorpitch. Heb je die maar vast klaar ;)

Jarenlang voordeel

Je investering is eenmalig. Van beter schrijven heb je een leven lang plezier. Meer lol, meer omzet, meer verbinding. Niet gek!

Wat de schrijfcursus je oplevert

Leuk zo'n schrijftraining, alleen wat heb je eraan? Goeie vraag. Ik zal het zo concreet mogelijk maken voor je maken. Zes redenen waarom meedoen een goed idee is:

Woorden die werken

Je leert welke woorden je beter niet kunt gebruiken. En welke woorden juist wel. Voor unieke teksten die je lezer raken.

Duidelijke zinnen

Je leert zinnen schrijven die iedereen snapt. Een verademing voor je lezer. Want die vliegt voortaan door je teksten heen.

Makkelijk schrijven

Je leert hoe je je schrijfmotor op gang brengt. Hoe je originele invalshoeken vindt. Hoe je moeiteloos schrijft zoals jij.

Frisse blik op je bedrijf

Ik laat je vanuit allerlei hoeken naar je bedrijf kijken. Je zal je business scherper zien dan ooit. Pure noodzaak voor on point copy.

Sterke elevatorpitch 

In de training schrijf je 9 alinea's. Over je klant, dienst en jezelf. De beste 3 vormen je elevatorpitch. Heb je die maar vast klaar ;)

Jarenlang voordeel

Je investering is eenmalig. Van beter schrijven heb je een leven lang plezier. Meer lol, meer omzet, meer verbinding. Niet gek!

Deelnemers over de schrijfcursus

Er valt altijd wat te lachen met Gabor

Stap voor stap helpt Gabor je om jouw product onweerstaanbaar te maken. Hij heeft mij geholpen om een antwoord te geven op de vraag: ‘Voor welk probleem bied ik een oplossing?’ Stop met uitstellen en ga nu aan de slag. Bovendien valt er altijd wat te lachen met Gabor.

Review freelance communicatieadviseur

Anne Helsen

Communicatieadviseur

Aanrader voor duidelijke, eigen teksten

Ik heb enorm veel geleerd over schrijven, maar ook over mezelf en m'n bedrijf. Door onderzoek, hilarische opdrachten en goed naar elkaar te luisteren. Een aanrader voor iedereen die duidelijke, eigen teksten voor z’n website wil creëren.

Ervaring zzp webdesigner

Jochem Laan

Webdesigner // Surf & Turf

Meedoen aan de cursus?

Lijkt me super als je meedoet! Klik op die knalgroene knop en schrijf je in

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze schrijfcursus?

Ik heb deze schrijftraining speciaal ontwikkeld voor zzp'ers. Maar elke ondernemer met een schrijfwens kan meedoen. Je hebt extra baat bij deze training als startende ondernemer. Of als je toe bent aan een frisse blik op je bedrijf.

Ik ben geen schrijver, is de cursus wel iets voor mij?

Je bent meer een schrijver dan je denkt. Let maar op. Vraag je dus niet af of je kán schrijven, maar of je wíl schrijven. Ik beloof je dat je makkelijk creatieve teksten leert schrijven. Voor je blog, social media of een briefje aan je liefje.

Kan ik ook meedoen als ik dyslectisch ben?

Goed schrijven is iets anders dan correct schrijven. Deze training gaat niet over spelling maar over creativiteit. Dyslecten denken in beelden, zijn goed in het gebruiken van alle zintuigen en hebben een levendige fantasie. Met 'de gave van dyslectie' ben je dus in het voordeel als je schrijft.

Wanneer is de schrijftraining?

Alle trainingsdata zet ik op de pagina. Zie je geen datum staan? Neem even contact op. Dan laat ik jou als eerste weten wanneer de volgende training is. Of ik organiseer er eentje speciaal voor jou.

Kan ik de schrijfcursus ook privé volgen?

Je kunt deze training ook boeken voor een eigen gezelschap. Superleuk voor je collectief, mastermind-groep of zomaar een groep freelance vrienden onder elkaar. Zo'n dag stem ik graag op je wensen af. Neem gerust contact op.

Wat is Whereby?

Whereby is een betrouwbare dienst waarmee je makkelijk kunt videobellen. Het werkt direct in je browser. Je hoeft dus niets te downloaden of te installeren. Ruim voor de training ontvang je een link naar de plek waar we elkaar ontmoeten.

Wat is een elevatorpitch?

Een elevatorpitch is een kort verhaal waarin je een aantrekkelijk beeld van jezelf schetst. Bij wijze van spreken zó kort dat je het in de lift kunt vertellen. Met een elevatorpitch heb je altijd een goed antwoord op de vraag: 'En, wat doe jij eigenlijk?'

Wat is een joepie?

Een joepie is een helder verhaal van twintig zinnen waar elke boodschap moeiteloos in past. Ik leerde joepie's schrijven en training geven van Joep Luycx, de bedenker van de joepie. Snap je ook waar deze uitbundige naam vandaan komt ;)

Wat heb ik nodig tijdens de training?

Voor de offline training heb je niks nodig. Materialen zijn aanwezig. En met thee, koffie, fruit en lunch zal je niet verhongeren. Online zorg je zelf voor je natje en je droogje. Je ontvangt wel een pakketje met de post voor een vlotte start en een tastbaar tintje.

Kan ik korting krijgen?

Verrassing! Neem je extra deelnemers mee, dan krijgen jij en je collega-zzp'ers tijdelijk 30 euro korting. Voor de online cursus betalen jullie geen 179 euro maar slechts 149 euro.

Werk je in de culturele of creatieve sector?

Dan kan je tot één derde van het cursusgeld vergoed krijgen. De regeling heet Werktuig PPO, bedoeld om je professionele ontwikkeling te stimuleren. Aanvragen gaat snel en simpel via werktuigppo.nl.